viz
houden een wake op vrijdag 6 februari 2004
vanaf 12.45 uur op het SPUI in AMSTERDAM (Lieverdje)

3 jaar Intifada en 36 jaar bezetting is meer dan genoeg!

In een interview in het dagblad Ha'aretz deed Sharon gisteren zijn aankondiging.
'Ik ben van plan om een evacuatie - sorry, een verplaatsing - uit te voeren van nederzettingen die ons problemen geven en van plekken waarvan we weten dat we ze toch niet in een uiteindelijke regeling zullen behouden', zei Sharon.
Hij heeft het over ongeveer 17 nederzettingen in Gaza.

Waarschijnlijk weer de zoveelste loze belofte op dit moment gedaan, om de aandacht af te leiden van zijn eindeloze corruptie processen. Ondertussen gaan de invasies in Palestijns gebied, de uitgaansverboden, de omsingeling van steden en de uithongering van burgers gewoon door.

De bouw van de muur gaat in versneld tempo verder, met het argument dat de de gruwelijke zelfmoordacties tegen zou houden, zoals de Israelische regering steeds beweert, wat helemaal niet waar is.

Wat de muur wel heel zeker veroorzaakt zijn: landconfiscaties, scheiding van gezinnen, werkeloosheid en bittere armoede door de totale stilstand van de plaatselijke economie.

Alle reden dus vriendinnen en vrienden, om met iets zwarts aan vrijdag 6 februari met ons op het Spui te komen staan om onze leuzen kracht bij te zetten. Tot dan!

Onze leuzen:

ISRAEL:
Stop de invasies in Palestijns gebied, landconfiscaties, uitgangsverboden, omsingeling van steden, uithongering van burgers
Weg met de annexatie muur - The wall must fall
Beëindig de bezetting van de Westoever en Gaza
Ontruim alle sinds 1967 gestichte nederzettingen
Jeruzalem, hoofdstad voor twee volken

Graag al uw mails, reacties en sympathiebetuigingen sturen naar: info@vrouweninhetzwart.nl

Flyers, spandoeken en het onderhoud van onze geheel nieuwe website kosten steeds weer veel geld. Uw gift is echt nodig en heel welkom. Maak s.v.p. uw donatie over op duurzame
Triodos bank
nr. 78.68.21.094
t.n.v. Vrouwen in het Zwart Amsterdam